València Beer Week, durant tota la setmana en Les cerveses del mercat es proposarà un maridatge de cervesa i formatges artesanals valencians

En consumir una cervesa artesanal valenciana, pel mateix preu, te la serviran amb el formatge que han seleccionat per a ella de la mà de Jose Manuel Manglano Pons.
1.- *HERETAT DE PERE:
Llet crua de cabra
Per a premsada
Madurat en cava subterrània
De *Cuatretomda (València)
2.- CORRALS SUAU:
Llet crua d’Ovella
Pasta premsada
(3-4 setmanes de maduració)
Escorça fregada amb salmorra
D’Almedíxer (Castelló)

3.- *TRONCHON:
Llet crua de cabra
Pasta premsada
(Ho fan també en el *maestrazgo valencià per la *trashumancia entre les muntanyes més fredes de Terol i l’altiplà més benigne de Castelló)
Madurat entre les floridures de la cava natural
D’Almedíxer (Castelló)

4.- EXTRAMURS
Llet crua d’Ovella
Pasta premsada
Madurat en la cava natural
D’Almedíxer (Castelló)

5.- *CASTELLFRIO
Llet sencera de cabra
Pasta premsada
Escorça amb cendra de carbó vegetal i les floridures naturals de la cava
D’Altura (Castelló)
6.- *TOT DE *POBLE *BLAU
Llet crua d’Ovella
Pasta premsada
Madurat amb *penicilium *Roqueforti *espolvoreado en la llet (lliure albir)
Dels Coves de *Vinromá (Castelló)

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Una València Beer Week en tota regla, que acudeix a la Mostra de Vins i Aliments de la Comunitat Valenciana

Una dècada després de l'engegada de la primera fàbrica de cervesa en sòl valencià, amb una col·lecció de quasi vuitanta

Cerrar