Es va presentar “Retorn a la cullera” a València

En un idíl·lic lloc de València com és el puero concrétamente en el Restaurant Blue Marina, es van presentar les jornades “Torne a la cullera”, on 43 restaurants oferiran fins al pròxim dia 5 de novembre uns menús especials i on el plat principal d’aquest menú haurà de ser i estar amanits amb components dels anomenats plats de cullera, guisats tradicionals i que com va dir Ken Wagener en la seua presentació “vull tenir la sensació que estic assegut en la cuina de la meua àvia” “plats tradicionals. receptes que han durat anys i que han sobreviscut per que són bones”. Tots els menús estaran maridados amb dues copes de vi de Cellers Sebiran.

Ken Wagener de Sebiran, Ramon Puchades de Montesa Hosteleria i Antonio Serrano de Menjar a València han creat aquest projecte,en un espai breu de temps per a poder dinamitzar de nou la cuina tradicional, sense menysprear la nova cuina, un projecte personal destinat a dinamitzar la gastronomia valenciana.

Es pot reservar des de la pagina de Menjar A València
https://www.comerenvalencia.es/cuchara/ o cridant directament als restaurants participants.

Desitjar-los molt èxit i que servisquen molts menús.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Urbans Festival

El Skate Plaza, instal.lació esportiva municipal del Tram VI de l'antic llit del riu Túria serà l'epicentre dels esports extrems

Cerrar