Un viatge per la gastronomia internacional en Clectic by Maurici Gómez sense eixir de València 

Cocktail Acapulco: Gambas, aguacate y mango
Cocktail Acapulco: Gambas, aguacate y mango

Un plaure per als sentits és poder recórrer de la mà del gran cuiner Maurici Gómez, mexicà d’arrels espanyoles, a través de les seues elaboracions, els sabors originals de plats internacionals.

En el restaurant, el comensal va a poder realitzar un recorregut gustativo i aromàtic pels plats típics dels principals països , sense fusions, elaborats per a oferir alta gastronomia basada en records i arrels. Amb un amb un extens bagatge en restaurants internacionals, Maurici fuig d’una cuina moderma, per a endinsar-nos en sabors tradicionals. La seua cuina migratòria, com ell mateix la defineix, implica un viatge pels sabors del món, que sorgeixen dels seus records i del seu bagatge professional. Una proposta gastronòmica basada en la cuina de mercat, amb productes frescos de temporada.

Maurici Gómez, un enamorat d’Espanya, torna para mostrant-nos unes elaboracions riques en matisos i sabors i trencant l’estereotip tergiversat de la cuina moderna. Dándo a conèixer al nostre paladar una gran varietat de sabors en boca.

Maurici ens comenta que es treballa amb productes de l’horta i si passem al sentit gastronòmic i parlant de la sitiología i maridatge dels aliments. Clectic, bandeja de manera efectiva qualsevol estereotip instal·lat en l’imaginari popular sobre envers pinzellades internacionals en la carta del nou Clectic , oferir una cuina migratòria que et permet viatjar pel món sense moure’t de la taula.

Un viaje por la gastronomía internacional en Clectic by Mauricio Gómez sin salir de Valencia (4)
Gallito de maiz amarillo: Mayonesa deChile Piquín y Espuma de Chipotle
Crema de calabaza asada: Aceite de Chile Morita y cortezas de Cerdo
Crema de calabaza asada: Aceite de Chile Morita y cortezas de Cerdo
Tacos de carnitas de cerdo_ Relish taquero y salsa de aguacate
Tacos de carnitas de cerdo_ Relish taquero y salsa de aguacate
Pollo Korma Arroz basmati y frutos secos
Pollo Korma Arroz basmati y frutos secos
Tartas
Tartas

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Reunió ban faller veïnat i consumidors

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, s'ha reunit este matí amb representants de la Federació d'Associacions de Veïns i

Cerrar