Trencadish participa en el Bonica Fest

Trencadish, el restaurant de Kike Jiménez i Raquel Torrijos participarà aquest pròxim dissabte en el Bonica Fest, concretament en el Mercat del Cabanyal mostrant una part de la seua cuidada proposta gastronòmica.

Malgrat que el restaurant es troba en el cor del barri del Barri del Carmen, la seua relació amb els proveïdors és molt estreta pel que no ha dubtat a col·laborar amb Peixos i Mariscs Sergio, per a ser part d’aquest esdeveniment que per segon any organitza l’Ajuntament de València.

Per a aquesta ocasió ha preparat una proposta gastronòmica que inclou ostres, tartar de sorell, pepitos de titaina a l’estil Trencadish i rogers sweet chilli, maridado amb el cava Domini de la Vega i cervesa Amstel.

Jiménez afirma que es tracta de bocades còmodes i funcionals idonis per a gaudir d’un esdeveniment d’aquest tipus, però sense perdre un àpex de sabor.

Trencadish és un restaurant situat en la calle Pare Tosca de València, concretament en una casa senyorial del segle XV que encara conserva vestigis de la muralla de la ciutat.

El tàndem format pel cuiner Kike Jiménez i la cuinera i somerlier Raquel Torrijos, constitueixen la clau de l’èxit d’aquest restaurant centrat en el producte de temporada, el peix de llotja i les carns de primera qualitat.

La cuina de Trencadish és una cuina d’arrels mediterrànies on s’aposta pel tractament i combinació dels productes per a traure’ls el màxim rendiment. Cuina de paciència, de fons i sobretot de sabor, on les especialitats són principalment els arrossos i els peixos.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Les falleres majors de Dénia participen en la fi de les festes de Borriana

El cap de setmana passat, les falleres majors de Dénia, Melani Ivars i Carla Vinaroz, van participar en la fi

Cerrar