Spaguetti amb clòtxines i salsa picante

Recepta amb toc *picante, perfecta per a donar aqueix toc divertit i conquistar des de la taula.

INGREDIENTS
400 *gr de *Spaguetti *Barilla
250 *gr de Cloïsses
200 *gr de Clòtxines
Olie d’oliva verge extra
2 dents d’all
Xile
Tomaques
Julivert
Alfàbrega fresca
Pebre
sal

PREPARACIÓ
En una paella amb oli d’oliva verge extra, afegim una mica d’all picat i uns trossos de pebrot roig i sofregim durant uns segons.
Afegim les cloïsses i clòtxines fins que s’òbriguen.
D’altra banda, preparem la salsa amb oli, alls, tomaques, sal i pebre.
Una vegada acabada, afegim les clòtxines i les cloïsses amb la petxina i la salsa de la seua cocció.
Deixem coure durant uns minuts i afegim el pebre.
Per a acabar el plat, decorem amb julivert i alfàbrega picada i ja està llest per a servir.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
240 menors de dotze anys viatjaven sense cap sistema de retenció infantil

Només en els set dies que ha durat la campanya d'intensificació de vigilància de l'ús del cinturó de seguretat i

Cerrar