Sofregit de salsa marinera

Es piquen ceba, porro, all i tomaca. Se sofregeixen en una cassola amb un parell de cullerades d’oli d’oliva i, quan comencen a cuinar-se, s’agreguen una *cucharadita de *pimentón i un parell de cullerots de brou de peix. Es deixa reduir perquè la verdura adquirisca el sabor del brou de peix. Cal posar a punt de sal, refredar i congelar. Així ja es té preparat un sofregit idoni per a afegir a peixos rostits o *escalfados, arrossos mariners i paelles, així com per a unes creïlles guisades amb peix.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Sofregit amb sabor a barbacoa

En una cassola àmplia amb una mica d'oli d'oliva es cuinen a foc lent una ceba trossejada, un parell de

Cerrar