Sofregit amb sabor a barbacoa

En una cassola àmplia amb una mica d’oli d’oliva es cuinen a foc lent una ceba trossejada, un parell de dents d’all, gingebre *rallado i un *tallito de *citronela. Quan la verdura estiga daurada, s’agreguen un parell de cullerades de sucre bru i una de mel, suc de taronja i un parell de cullerades de vinagre i es deixa que el sofregit seguisca cuinant-se durant un parell de minuts fins que comence a homogeneïtzar-se. Finalment, s’afig salsa de tomaca i es posa a punt de sal; es refreda i congela. Ja està llest un sofregit de barbacoa imprescindible per a l’elaboració de rostits d’aus o per a agregar a unes costelles guisades o rostides.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Recepta de creïlles xips casolanes

TEMPS: 5-10 *min PREU: Inferior a 5 € DIFICULTAT: Per a principiants Nº RACIONS: 4 comensals TEMPORADA: primavera, estiu, tardor,

Cerrar