Requena va viure un cap de setmana replet d’activitats entorn de la 25 Mostra de l’Embotit

Requena va viure un cap de setmana replet d’activitats entorn de la 25 Mostra de l’Embotit
La Mostra 2018 de Requena ha sigut un complet èxit d’assistència. Tant, que es van servir milers de quilos d’embotit artesà. Els monuments i museus de la ciutat es van omplir de visitants que, a més de l’experiència gastronòmica, també van voler conèixer la riquesa patrimonial de la ciutat.

Requena – Requena celebrava enguany el 25 aniversari de la seua Mostra de l’Embotit i volia fer-ho per tot alt. I el públic ha respost, ja que les visites i vendes de tiquets han superat les de l’any passat, la qual cosa ha portat al fet que es consumiren milers de quilos d’embotit artesà.

A més, les novetats incorporades enguany també han captat l’atenció dels visitants. Solament els showcooking protagonitzats pels xefs Juan Carlos Exojo, Carlos Cervera, Mario Padial i Óscar Montés, i les cates-taller de vi, oli, formatge i cafè, van reunir a més de 600 persones.

Les visites a museus i monuments també van ser un complement perfecte d’aquesta Mostra, i totes les visites guiades que es van organitzar a espais com les Cuevas de la Vila, van estar completes. I en altres espais d’entrada lliure, com els museus, el degoteig de gent va ser incessant.

“Sabíem que anava a ser una Mostra de l’Embotit rellevant, i que les novetats incorporades atraurien a més persones, però la veritat és que s’han superat totes les expectatives. Estem molt satisfets amb el resultat i molt prompte començarem ja a planificar la cita del pròxim any, per a fer de la Mostra una cita ineludible per als requenenses i per als qui vengen d’altres zones”, ha afirmat Mario Sánchez, alcalde de Requena.

Sánchez ha volgut destacar, a més, el treball en equip que s’ha realitzat perquè aquesta Mostra fóra un èxit. Des de tot el personal de el Ajuntament, cossos de seguretat, les associacions de carnissers i forners, l’Associació de Mestresses de casa Tyrius, els grups locals de dansa i cant, així com els cellers participants, altres expositors i els xefs, que han enriquit la mostra amb la seua cuina en directe. “Així és com ixen bé les coses, treballant tots junts per un objectiu, que en aquest cas ha sigut engrandir encara més a l’embotit requenense que és, al costat del vi i el cava,  riquesa cultural i gastronòmica de la nostra terra”.

Aquesta 25 edició de la Mostra de l’Embotit de Requena ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, Patronat Provincial de Turisme de València, Grup Cooperatiu Cajamar i Renfe, entre altres col·laboradors.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Les Corts reben per primera vegada al Sant Jordiet d’Alcoi

València, El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, acompanyat per membres de la Mesa i diputats i diputada d’Alcoi, han

Cerrar