Recepta: Llesques amb ou d’orxata de Xufa de València
Sí, sí, com ho senten: llesques amb ou d’orxata. Una de les especialitats més tradicionals de la Setmana Santa, les
Llegir mésSí, sí, com ho senten: llesques amb ou d’orxata. Una de les especialitats més tradicionals de la Setmana Santa, les
Llegir mésINGREDIENTS: 250 grams carabassa 1 ou 1 litre d’oli de girasol per a fregir 500 grams farina Sucre per a
Llegir mésPreparació: Calfarem l’oli en una paella i abocarem la carn picada. A mitjan sofregit, afegirem la ceba trossejada, els alls laminats i la
Llegir mésLa recepta original ha sigut acuradament guardada des de la dècada de 1940, quan el Coronel Sanders fundador de KFC,
Llegir mésQuè és i com es prepara un Mitjà? Per a Pau Castillo, el nostre ambaixador, ‘Compartir Un Mitjà’, és més
Llegir mésValenciana, de marisc, de verdures, al forn, de llamàntol, arròs negre, a banda, amb costelles i col, amb escamarlans i
Llegir mésPrimer cal *triturar una ceba i dues dents d’all i sofregir en una cassola amb un parell de cullerades d’oli
Llegir mésEs piquen uns quants dents d’all per a sofregir-los lleugerament. Abans que agafen color, s’agreguen un parell de *cucharaditas de
Llegir mésSe sofregeixen la ceba, el pebrot verd, el pebrot roig i les dents d’all, tots ells tallats en *brunoise, fins
Llegir mésEs piquen ceba, porro, all i tomaca. Se sofregeixen en una cassola amb un parell de cullerades d’oli d’oliva i,
Llegir més