Receptes en Valencià Pimentons i arròs

Preparació:

Calfarem l’oli en una paella i abocarem la carn picada.
A mitjan sofregit, afegirem la ceba trossejada, els alls laminats i la tomaca ratllada. Quan estiga ben sofregit posarem l’arròs i el safrà. Mesclarem tots els ingredients i omplirem els pimentons que untarem per fora amb un poc d’oli.
Finalment, els introduirem en un forn preescalfat a 180°C.

Ingredients

Per a 4 persones:

4 pimentons grans
400 g d’arròs
400 g de carn picada
1 ceba gran
2 tomaques madures
6 alls
6 cullerades d’oli
Sal
Safrà

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Beatriz Simón: “Peris ha convertit les naus en un cercle de Podem”

“Al més pur estil Ada Colau, quan va dir que les normes només cal complir-les quan ens agraden, el regidor

Cerrar