Recepta tradicional de bunyols extreta del llibre Menjar i Gaudir a la Vall d’Albaida.

INGREDIENTS: 

  • 250 grams carabassa
  • 1 ou
  • 1 litre d’oli de girasol per a fregir
  • 500 grams farina
  • Sucre per a sucar els bunyols

ELABORACIÓ:

  1. Mescleu la llet amb l’ou
  2. Poseu la part de llimonada blanca
  3. Aneu abocant la farina poc a poc  i finalment poseu la llimonada
  4. Deixeu reposar fins que s’alce
  5. En l’oli ben calent banyeu la bunyolera amb este oli, ompliula de pasta i després submergiu-la, quan vegeu que està dorant-se doneu la volta a la bunyolera i deixeu caure el bunyol en l’oli fins que prenga un color dorat.
  6. Aneu fent-los sense parar, un darrere de l’altre
  7. Per a menjar-se’ls els mullareu amb sucre.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Piles i Oliva, al capdavant del Diputació Autonòmic de Raspall

  Una jornada més, i la primera ronda de partides del 35é Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de

Cerrar