Recepta tradicional de bunyols extreta del llibre Menjar i Gaudir a la Vall d’Albaida.
INGREDIENTS:
- 250 grams carabassa
- 1 ou
- 1 litre d’oli de girasol per a fregir
- 500 grams farina
- Sucre per a sucar els bunyols
ELABORACIÓ:
- Mescleu la llet amb l’ou
- Poseu la part de llimonada blanca
- Aneu abocant la farina poc a poc i finalment poseu la llimonada
- Deixeu reposar fins que s’alce
- En l’oli ben calent banyeu la bunyolera amb este oli, ompliula de pasta i després submergiu-la, quan vegeu que està dorant-se doneu la volta a la bunyolera i deixeu caure el bunyol en l’oli fins que prenga un color dorat.
- Aneu fent-los sense parar, un darrere de l’altre
- Per a menjar-se’ls els mullareu amb sucre.
Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià