Recepta original del pollastre KFC

La recepta original ha sigut acuradament guardada des de la dècada de 1940, quan el Coronel Sanders fundador de KFC, va començar a cuinar el seu famós pollastre. Des de llavors la recepta ha sigut la clau de l’èxit KFC a nivell mundial.
La nostra recepta explica pas a pas com arribar al sabor de KFC i la forma de cuinar-ho. Fonamental mantenir el pollastre marinadat, evitar els excensos en el empanizado i mantenir la temperatura de l’oli en 350°.
Temps de Preparació 15 minuts

Temps de Cocció 12 minuts Temps Total 25 minuts

INGREDIENTS
Ingredients Principals
1 kg de Pollastre *Pits de pollastre de pollastre tallades en tenders i cuixes sense greix.
1 litre d’Oli de girasol
Per al Marinado
1 cucharadita de Curri
1 cullerada de Mostassa Dijon
2 cucharaditas de Pimentón dolça
1 cucharadita de Pimentón picante
1 cucharadita de Crema d’All
1 cucharadita de Ceba en pols
1/2 cucharadita d’Estragó
1 cucharadita de Pebre *al gust
1 cucharadita de Timó
1/2 cucharadita d’Anet
1 cucharadita de Sal *al gust
2 tasses de Cervesa
Per a la fritada
200 grams de Farina per a Tempura *També pots usar una barrejar de Farina de blat i Fècula de maiz (proporcions iguals)
1 cucharadita de Pimentón dolça
1/2 cucharadita de Pimentón picante
1/2 cucharadita de Curri
1/2 cucharadita de Ceba en pols
1/2 cucharadita d’Anet
1/2 cucharadita d’All en Pols
1/2 cucharadita de Timó
1/2 cucharadita de Sal

INSTRUCCIONS
Etapa de Marinado
El primer pas per a aquesta recepta és marinar el pollastre. Per a açò comencem per untar la mostassa i la crema d’all en cada peça de pollastre. Després agreguem els demas ingredients per a marinar (Cervesa, Sal,Timó,Pebre etc). Important que deixes el pollastre encara que siga 20 minutos en aquesta mescla.
Etapa d’Arrebossat
Després farem l’arrebossat. Prenem dos bols, en un col·loquem el sèrum i l’ou, batem i despues impregamos el pollastre. Despues en el segon bol agregamo tot els demas ingredients que ingredient que indiquem per a arrebossar (farina de tempura, pimentón picante, pebre, sal, etc).
És important en aquesta etapa evitar els excessos tant en mix fet amb l’ou i sèrum, com en la mescla de tempura que anem a emprar.
Etapa de Coción
Per a finalitzar, anem a calfar al voltant de 3 dits d’oli en una freidora o un calder. Per a açò, deu col·locar la flama de la cuina en posició “mitjana -alta”. Deixar calfar per 6 minuts o 350 graus. (Recomanem utilitzar un termòmetre per a controlar la temperatura.) Quan s’aconsegueix la temperatura, baixar el foc a mitjà i mantenir-ho sempre 350ºC. Pots cuinar 3 o 4 peces alhora, cuidant de no aglomerar l’olla. Fregir fins que el pollastre estiga daurat, (aproximadament 12 minuts). temperatura abans d’agregar més pollastre.
Transferisca les peces de pollastre a una safata amb paper absorbent tovalloles de paper.
Permeta que l’oli torne a la temperatura abans d’agregar més pollastre. Repetisca amb la resta del pollastre
NOTES DE LA RECEPTA
Molt important: Després que cada tros de pollastre estiga ben cobert, deixe reposar durant uns minuts perquè les crosta s’assequen. Aquesta és la diferència entre tenir pollastre fregit amb una gran escorça i un on tota l’escorça cau en la freidora! Els pits i les ales cuinen més ràpid que les cames i les cuixes. La carn blanca (pit / ales) prendrà 12-14 minuts (depenent del grossor) i les cuixes i les cames prendran alguns minuts més llargs. No obstant açò, aquestes són directrius aproximades. Els pits realment gruixuts poden prendre prop de 20 minutos per a cuinar fins al final. Així que el millor (com sempre) és usar un termòmetre de carn i assegurar-se que el pollastre aconsegueix una temperatura interna de 165 °

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
L’aclaparant resposta a Castelló Sènior de la Diputació esgota el 70% de les places oferides solament en la primera setmana

L'aclaparant presència de persones majors en la Diputació garantia que l'èxit de Castelló Sènior anava a tenir un registre històric

Cerrar