Recepta: Llesques amb ou d’orxata de Xufa de València


Sí, sí, com ho senten: llesques amb ou d’orxata. Una de les especialitats més tradicionals de la Setmana Santa, les llesques amb ou, han explicat enguany amb una versió innovadora gràcies a la Denominació d’Origen Xufa de València, que ha promogut la introducció de l’orxata en la seua elaboració

Ingredients:
-Orxata de Xufa de València
-Pa del dia anterior
-Ous
-Olie
-Sucre glasé
-Canyella

Elaboració:
S’espongen les llesques de pa, deixant-les en remull durant diverses hores en Orxata de Xufa de València. Posteriorment s’arrebossen per ou batut i es fregeixen en oli molt calent. Posteriorment es posen a escórrer i es espolvorean amb sucre glasé i canyella.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
L’Ajuntament de Castelló tanca 2017 amb un superàvit de 17,8 milions d’euros

L'alcaldessa ressalta l'augment de la inversió anual per habitant, la major de la dècada malgrat la baixada del deute i

Cerrar