Recepta de creïlles xips casolanes

TEMPS: 5-10 *min
PREU: Inferior a 5 €
DIFICULTAT: Per a principiants
Nº RACIONS: 4 comensals
TEMPORADA: primavera, estiu, tardor, hivern

INGREDIENTS
(4 persones)
300 g de creïlla
Un polsim de sal
olie de girasol per a fregir
Com s’elabora
Pelem les creïlles i les tallem en rodanxes molt fines amb ajuda d’una mandolina. Les fregim en una paella amb abundant oli de girasol calent, però sense que arribe a fumejar. En el moment de fregir li les deixa lleugerament humitejades i es fregeixen en poca quantitat perquè no es peguen entre si.

Altres aspectes a tenir en compte són no amuntegar-les a l’excés i no tapar-les. De no ser així, s’ablaneixen després de fregir. Escorrem en un colador i les servim quan s’han temperat lleugerament. Posem a punt de sal en l’últim moment.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Sofregits per a fer, congelar i tenir sempre a mà

En aquest article es donen diversos consells per a preparar rics sofregits i cinc combinacions per a fer, congelar i

Cerrar