Pasta amb nous del Maestrat, formatge de Catí i aigua de la Serra d’Espadà en ‘Divercuina’

 

Mary Carmen Ribera participa en un nou taller de la campanya destinada a crear interès dels menuts per la gastronomia local

La regidora de Consum de l’Ajuntament de Castelló, Mary Carmen Ribera, ha participat aquest matí en un nou taller de la campanya ‘Divercuina de la Terreta’ celebrada en la plaça del Primer Molí. La jornada d’avui ha estat dedicada a elaborar un taller de pasta parpadelle amb espàrrecs, nous del Maestrat, pesto, formatge de Catí i aigua mineral del parc natural de la Serra d’Espadà, a càrrec de la cuinera Cristina Cantavella.

Els niñus són un dels principals agents d’influència en la cistella de la compra de cada casa. El consum de les llars de Castellón aquestán d’alguna pequeña manera condicionat per la alimentación dels nostres xiquets i els seus gustos.

Amb aquests tallers, es vol promoure el consum dels productes de cercanía i el coneixement de l’etiquetatge dels productes alimentosos a través de tallers infantils. Especialment en el perfil de niñus entre 6 i 11 añus. Etapa en la qual es desenvolupa el gust pels aliments i la cuina en els xiquets de la casa.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Les excavacions de la Conselleria d’Hisenda trauen a la llum el major mur d’època romana trobat a València, edificis islàmics i l’antic traçat del carrer Micalet

Les excavacions arqueològiques que el Consell està realitzant en l'edifici del carrer Micalet número 5 de València estan proporcionant troballes

Cerrar