Obertes les inscripcions per a participar en la II regata gastronòmica Cuina a Bord 

El pròxim 22 de setembre, els equips competidors hauran de demostrar els seus dots culinàries a bord, elaborant el millor plat a partir d’un ingredient secret.

– La II regata Cuina a Bord forma part de les activitats organitzades per la Marina de València amb motiu del seu XI Aniversari.

València, – La Marina de València ha obert el període d’inscripció per a participar en la segona edició de la regata gastronòmica Cuina a Bord, que se celebrarà el pròxim 22 de setembre en el front marítim. Nàutica i gastronomia s’uneixen en un mateix repte: cuinar el millor plat a bord a partir d’un ingredient secret, durant una sessió de tres milles de navegació.

Per a poder participar en la regata és necessari disposar d’una embarcació i certes habilitats culinàries. La jornada de la competició transcorrerà de la següent manera: a les 9h, els equips hauran d’amarrar els seus vaixells en la zona habilitada del canal; a les 11h, en la pèrgola, se’ls lliurarà un ingredient, secret fins al moment, que ha de ser part principal del plat que elaboraran a bord; de 12h a 14h, els equips navegaran fins a una boia situada a tres milles al nord i, de 14h a 14:30h, hauran de presentar ja el seu plat al jurat, format per reconeguts xefs dels restaurants de la Marina de València.

Els tres millors plats seran guardonats amb premis que s’anunciaran en breu. Les bases de la competició es poden consultar ja al web www.lamarinadevalencia.com, des d’on es poden realitzar les inscripcions fins al 14 de setembre. La inscripció és gratuïta per a les embarcacions amarrades en La Marina i inclou deu tiquets per als foodtrucks, unes ulleres de sol i una banderola de La Marina de València

La II regata Cuina a Bord forma part del programa d’activitats que es realitzarà en La Marina de València amb motiu de la celebració del seu XI Aniversari.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Compromís accepta la decisió d’Agustina Brines d’apartar-se de les seues funcions en la gerència de Divalterra

Els portaveus de Compromís, Mónica Oltra, Àgueda Micó, Joan Ribó i Giuseppe Grezzi, i els secretaris d'organització de la coalició, Amparo Piquer,

Cerrar