El Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient convoca el segon concurs nacional de receptes “mediterraneamos 2017”

§ Té com a finalitat donar a conèixer la Dieta Mediterrània i els productes que la componen

§ Els 9 finalistes del certamen competiran simultàniament en les tres modalitats davant un jurat expert, en una final que tindrà lloc el dia 21 de novembre de 2017

 El Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient convoca el segon concurs de receptes “*mediterraneamos 2017”, destinat a estudiants d’Escoles d’Hostaleria i Restauració d’Espanya. El seu objectiu és fomentar entre els joves cuiners la utilització dels productes que componen la Dieta Mediterrània basada en hàbits alimentaris variats i equilibrats.

Aquest concurs nacional cerca les millors receptes sobre la base dels productes que componen la Dieta Mediterrània en una de les següents modalitats: Tapa, Plat Principal i Postres.

Per a la selecció final es tindrà en compte la posada en valor de la Dieta Mediterrània, així com la divulgació de la gastronomia elaborada sobre la base dels seus productes. També es valorarà la intenció creativa i original de la recepta aplicada a la denominació del plat, els suggeriments de presentació, l’adequació dels ingredients seleccionats i les tècniques empleades.

El premi als 9 finalistes, 3 per cada categoria, consistirà en la publicació les receptes presentades per cadascun dels concursants, en un llibre digital. Aqueixos 9 finalistes competiran simultàniament en les tres modalitats davant un jurat expert, en una final en l’IES Escola Superior d’Hostaleria i Turisme (Madrid), el dia 21 de novembre de 2017. Els 3 guanyadors del concurs obtindran com a premi una classe magistral (*masterclass) en una Escola d’Hostaleria i Restauració de prestigi. L’Escola d’Hostaleria o Restauració dels 3 guanyadors també rebrà un Diploma.

El termini per a la inscripció i l’enviament de les receptes quedarà obert fins al pròxim 26 d’octubre de 2017.

Més informació sobre les bases del concurs:
http://www.alimentacion.es/es/campanas/semana_de_la_dieta_mediterranea/concurso-recetas-mediterraneamos-2017/default.aspx

Aquesta campanya tindrà recolze en les xarxes socials per a aconseguir un major acostament als alumnes de les Escoles d’Hostaleria i Restauració d’Espanya, i ampliar la seua difusió entre la ciutadania.

https://www.facebook.com/mapamagob
https://www.instagram.com/alimentacion.es/

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Les Terrasses de Bonaire acullen un showcooking amb Begoña Rodrigo

Les Terrasses de *Bonaire conviden matí a un *showcooking impartit per la xef valenciana Begoña Rodrigo. A partir de les

Cerrar