Menús per a menjars d’empresa i de nadal de 12 a 125 euros en el catàleg d’hivern de FEHV

40 locals de València i província ofereixen 142 propostes gastronòmiques en aquesta guia dissenyada amb la col·laboració de la Agència Valenciana del Turisme

València, La Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (CONHOSTUR) i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV), amb la col·laboració de la Agència Valenciana del Turisme, han publicat una nova edició del seu “Catàleg d’Hivern”.

Es tracta d’una guia on-line de 200 pàgines que recopila 142 menús nadalencs i de menjars i sopars d’empresa de 40 restaurants de València cabdal i de localitats de la província com Meliana, Alboraia, La Canyada-Paterna, Catarroja, Beniparrell, Nàquera, Cullera i Tavernes Blanques associats a la FEHV.

El Catàleg d’Hivern de la Federació d’Hostaleria de València, que aconsegueix la seua sisena edició, es podrà consultar i descarregar en la web www.fehv.es i en les xarxes socials de l’entitat.

Aquest pràctic manual de consulta s’ha convertit en tot un clàssic d’aquestes dates i una referència para milers d’usuaris que, durant el mes de desembre, tenen pensat organitzar els clàssics menjars o sopars d’empresa o les tradicionals reunions familiars amb motiu de les festes nadalenques i que troben en ell una gran varietat de menús on triar.

Plats i preus per a tots els gustos
Com és habitual en anys anteriors, entre els plats i productes més populars que es poden trobar en les 142 propostes gastronòmiques dels restaurants presents en el “Catàleg d’Hivern” de la FEHV destaquen el pernil, el marisc, pescats com el llobarro, el rap o el lluç i carns com el rellom, les carrilleras o la cuixa de xai; encara que també hi ha menús basats en l’arròs, la cuina creativa, o la gastronomia oriental.

La forqueta de preus dels menús del Catàleg d’Hivern de la FEHV se situa entre els 12 euros de les propostes més econòmiques fins als 125 euros d’alguns menús de Nit de cap d’any alguns dels quals inclouen barra lliure de beguda i festa amb disc-jockey, encara que la majoria de menús oscil·len entre els 20 i els 40 euros per persona.

La iniciativa forma part de les accions conjuntes de promoció gastronòmica que s’estan desenvolupant durant tot l’any en el marc del conveni entre la Agència Valenciana del Turisme i CONHOSTUR.

Descargar (PDF, 1008KB)

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Jardins nadalencs amb encant i sostenibles

Els sis espais verds urbans situats per Sostenibilitat sumen 300 metres quadrats de vegetació i decoració nadalenca   Cedres, grèvols,

Cerrar