Menjar amb les mans i xuclar-se els dits en Restaurant La Sequieta

Un divertit concepte menjar amb les mans en Restaurant La Sequieta. Aquesta és l’alternativa que ens proposa Sebastián Romero que en 1993 va prendre les regnes de la Sequieta amb un ampli bagatge professional culinari en l’art efímer de la cuina. El seu gran interès per la gastronomia li va portar a ampliar la seua formació en diversos stages en El Bulli, Óscar Torrijos, L’Àngel Blau, Arrop i El Tinell de Calabuig. Tapes creatives i cuina d’autor amb toc valencià en ambient elegant i modern.

Com bé comenta en la seua pàgina web del restaurant “Colorisques, aromes i textures (forma, fons i context) tres factors, que són imprescindibles en l’elaboració dels seus plats” i aquest concepte ha sigut perfectament adaptat a un menú per a menjar amb les mans i xuclar-se els dits.

A pocs quilòmetres de la capital València, el Restaurant La Sequieta, se situa en la localitat de Alaquás, lloc de referència per a la comarca Decorat de forma exquisida i coherent, ofereix al client una apassionant fusió entre el menjar mediterrani i la creativitat que, units a la qualitat dels nostres productes i la tècnica i creativitat, fan de la Sequieta un lloc idoni per als comensals i gourments d’una cuina elaborada. Càlid, íntim i acollidor. Sensacions que es troben en els seus menjars de negocis o plaure, sopars de parella o grups i altres esdeveniments socials. Primavera, Estiu, Tardor i Hivern.

La carta canvia segons les estacions, per a oferir una àmplia oferta gastronòmica, amb plats de la regió i una cuina mediterrània, amb un toc personal eixit dels atrezos, utilería i fogons del lloc. Amb una cuidada presentació, que fan que menjar o sopar a València siga un motiu per a evadir-se de la ciutat. Productes frescos de temporada per a elaborar les seues creacions i així oferir el millor del mercat. Color i sabor s’uneixen per a gaudir uns plats plens de vida. Flores a la primavera, sopes fredes a l’estiu, Bolets a la tardor i postres calentes a l’hivern són un clar exemple de la nostra èmfasi per defensar els productes de temporada.

Amb una línia tradicional i clàssica modificada, intenta tenir el millor producte al seu abast i maridándolo de la millor manera, com hem comentat, per a tenir una extensa carta a la disposició del client.

En aquesta ocasió vam ser complimentats amb el “Menú per a menjar amb les mans i xuclar-se els dits”, de 26 euros, beguda no inclosa, que em va semblar extraordinari pel seu equilibri en qualitat i en quantitat, únic punt que no vaig acabar d’entendre, l’arrebossat d’un producte excepcional, com és la gamba blanca, però ho comente com a comentarista gastronòmic equànime, la resta conspícua d’un Coc magnum
SNACKS

Pasta fullada de pernil
Albergínia fumada en yuca cruixent
Olives amb vermu
Adobats

ENTRANTS

Cucurutxo d’ensalada russa
Gaspatxo sòlid
Amanida-maqui

Clóchinas amb el seu suc granissat picante

PER A ACABAR

Verdura en tempura amb escuma de mostassa
Gamba blanca fregida en farina de cigrons amb xuquet
Pa bao d’ànec Pekin
Tac de cochinita Pibi|

POSTRES

Rollito de fruita i menta
Airbaguette xoque-oli-ix
Tòfones de cafè

Preu 26 €

Jose Cuñat (Sense titlla) Sexador de xarxes , comentarista gastronòmic equànime, influencer gastronòmic

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Brancal convoca les ajudes de Participació Ciutadana a les quals es destinaran 80.000 € en dues línies diferents

Les associacions veïnals podran sufragar les seues despeses de funcionament així com les activitats que organitzen La Junta de Govern

Cerrar