L’escola d’hostaleria fundació Cruzcampo de Vés-los i Vents acull la primera final de Talentchef

• L’equip format per Jesús Nuño i Kevin Perea, de l’Escola d’Hostaleria Fundació Cruzcampo de Sevilla, guanya la primera edició de Talentchef, el concurs intern de les tres seus de l’Escola.

• Un total de sis alumnes de Sevilla, Jaén i València han participat en aquesta trobada, que va comptar amb un jurat professional, compost per periodistes i experts del sector de la gastronomia a Espanya.

 L’Escola d’Hostaleria Fundació Cruzcampo de València, situada en l’Edifici Vés-los i Vents, va ser seu de la final de Talentchef. En aquesta primera edició del concurs que l’Escola organitza per a la convivència de les seues tres seus, han participat un total de sis alumnes del curs de Tècnic en Restauració de València, Sevilla i Jaén respectivament.

“En l’Escola d’Hostaleria Fundació Cruzcampo incentivem, motivem i premiem el talent i el creixement professional dels nostres alumnes. Per açò, hem volgut organitzar aquest concurs en el qual fomentem el mestratge en l’elaboració i el servei, i formem en competències complementàries útils per al dia a dia” segons ha declarat Jesús Barri, Director de l’Escola d’Hostaleria Fundació Cruzcampo.

Talentchef és un concurs intern en el qual els alumnes canvien la seua forma de concebre, pensar i viure la cuina. Gràcies a aquest concurs, els alumnes del curs de Tècnic en Restauració conviuen entre les diferents seus de l’Escola i gaudeixen d’una experiència amb la qual milloren capacitats com el lideratge, la creativitat, la gestió del temps o la comunicació durant el servei de manera pràctica i divertida.

Després de superar les dues proves organitzades en cada Escola des del mes de gener, Laura Cuellar i José Carrasco van representar a l’Escola de València en la final que va reunir en el Vés-los i Vents als participants de totes les seus.

El jurat va estar compost pel director de l’Escola d’Hostaleria Fundació Cruzcampo, Jesús Barri; el periodista valencià, Pedro García Mocholí; el crític gastronòmic i director de Guia Hedonista, Jesús Terrés; la instagramer i influencer gastronòmica Ana Antequino (@anacocinitas) i el cap de cuina del Restaurant Vertical, David Santiago.

El seu veredicte va donar per guanyador a l’equip de Sevilla, que va dissenyar, va elaborar i va servir a contrarellotge un plat al que van cridar ‘Saquitos de presa marinada en Cruzcampo Cruzial i soia, farcit d’arròs meloso de carabassa i poma fresca, salsa de mànec i aire de Amstel Or’. Entre els forts del plat, es va valorar especialment la seua creativitat i l’ús de la cervesa.

Est és el resultat de tot un any de formació en el curs Tècnic en Restauració, que ara introdueix proporciona a les seues alumnes pràctiques d’estiu en restaurants de reconegut prestigi a nivell nacional. En finalitzar aquesta estada, l’equip guanyador gaudirà d’una beca d’especialització en el Basque Culinary Center a Sant Sebastià, que acabarà per completar un recorregut formatiu per l’hostaleria més avançada i actual.

La final de Talentchef va coincidir amb la jornada de portes obertes de l’edifici Vés-los i Vents on els visitants, a més de veure els fogons del restaurant La Marítima, van poder informar-se de les novetats formatives que ofereix aquesta escola a València per al curs 2017/2018.

SOBRE FUNDACIÓ CRUZCAMPO
La Fundació Cruzcampo es constitueix en 1995 amb la ferma intenció de convertir-se en l’aposta de HEINEKEN Espanya per a contribuir a la societat, mitjançant l’organització d’activitats pròpies o en col·laboració amb altres entitats públiques o privades. La Fundació Cruzcampo col·labora en la promoció i el reconeixement de la cultura i el patrimoni andalús i promou la generació de riquesa compartida a través de programes orientats a potenciar l’ocupació i el emprendimiento innovador. La Fundació ha fixat el seu focus en tres àrees d’activitat: promoure, protegir i consolidar el ric patrimoni cultural i artístic d’Andalusia; generar oportunitats i impulsar el desenvolupament econòmic i social de la regió; i, estretament lligat a açò, recolzar la professionalització de l’hostaleria, un dels motors de la vida social i econòmica d’Espanya.

SOBRE L’ESCOLA D’HOSTALERIA

L’Escola d’Hostaleria de la Fundació Cruzcampo va nàixer a Sevilla l’any 2000, com a fruit del compromís de HEINEKEN Espanya per la professionalització del sector a través de la transferència de coneixement i la innovació.
Des de llavors no ha deixat d’avançar per a abordar els seus objectius de transformació i impuls del sector: formant als seus joves alumnes, despertant la seua vocació i sensibilitat cap a la restauració; potenciant l’especialització del sector mitjançant cursos específics per als professionals de l’hostaleria, i capacitant a col·lectius en risc d’exclusió social en habilitats que els permeten accedir a l’entorn laboral hostelero.
L’oferta formativa de l’Escola d’Hostaleria inclou tres cursos: el Curs Tècnic en Restauració, per a joves amb vocació per l’hostaleria; el Curs Superior en Restauració, per a persones amb formació prèvia o experiència en el sector que cerquen especialitzar-se i aprofundir en les seues tècniques i el Curs de Gestió en Restauració, per a professionals amb responsabilitat en la gestió del negoci.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Els alcaldes de l’horta nord i la societat valenciana inauguren al Puig el nou Beach club Cattaleya mar

El sofisticat i elegant Beach Club Cattaleya Mar que obri avui les seues portes al públic, va ser inaugurat ahir

Cerrar