Les noves FFMM de la Mercè van rebre en Goiko Grill la trucada dels presidents com a màximes representants

Les noves falleres majors de la Plaça de la Mercè Mireia Cuñat i Begoña Sanchís van rebre en Goiko Grill la trucada dels presidents que les nomenaven com a màximes representants per a l’exercici 2017 – 18. Ambdues representants van ser complimentades amb una sopa gourmet excel·lent i una magnifica atenció per part dels responsables de Goiko Grill en el carrer la Pau de València.

Després dels èxits dels seus anteriors restaurants en la ciutat del Turia, Goiko Grill va obrir el seu tercer local situat aquesta vegada en l’Avinguda d’Aragó. La família basc veneçolana va desembarcar en la nostra capital el gener passat en el carrer Martínez Cubells 4, amb un local i un producte que han trencat totes les expectatives gastronòmiques. Així mateix li va seguir el local de la Pau 9 a poc més d’un mes de l’obertura del primer. On les noves falleres majors de la plaça de la Mercè van ser ateses on es notava la passió pel que fan. Alguna cosa que van transmetre als comensals que allí ens trobàvem en cada detall del negoci. Començant pel gust culinari i el producte excepcional, natural, fresc i sense conservants i acabant per l’atenció dels encarregats de servir la taula. Hamburgueses amb carn de vaca espanyola, fresca, i cuinades al punt preferit de cada client. Qualitats que s’han de valorar.

GOIKO és l’hamburgueseria coneguda per cuinar les millors hamburgueses gourmet i a més oferir una atenció molt especial. També és coneguda per estar sempre a l’avantguarda, en constant innovació i creació. La nova carta de GOIKO portava un canvi de format, nous plats que van complaure a les ja segures noves #GOIKOadicas Mireia i Begoña

La carta d’estiu de GOIKO GRILL arriba carregada de sorpreses, entre elles 2 hamburgueses amb moltíssim sabor i molt formatge, una amanida fresca i unes postres que porta instruccions.

Una de les hamburgueses noves es diu Threeler i promet posar-vos les dents molt llargues. La clàssica carn de GOIKO ve en 3 carnitas de 90g cadascuna, amb 4 rodanxes de formatge americà intercalats entre les carnitas, cogombret i ceba picaditas i bacon crunchy. I no deixeu de provar els espectaculars nachos

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Valencia Basket culmina la seua gran obra mestra (87-76) . Campions de Lliga Endesa

L'entrenador Pedro Martínez va començar el partit posant en pista el quintet format per Antoine Diot, Joan Sastre, Fernando San

Cerrar