La Volta al món en 80 sabors

El dijous passat vam poder gaudir d’una altra de les aventures creades per a la celebració del quart aniversari del Restaurant Julio *Verne: “la volta al món en 80 sabors”, un film gastronòmic on destaca la fusió de sabors d’un menú interconnectat permanentment amb el bon gust, la imaginació i la sensibilitat, arreplegant pinzellades de nombroses cultures gastronòmiques.

A priori el títol de la pel·lícula semblava una mica prepotent, però gens més lluny de la realitat, el seu director i actor principal, Juan *Exojo va mostrar unes creacions en la qual va quedar patente la seua habilitat per a combinar tan dispars ingredients. Moments màgics en els quals un pensa que l’escenari se li queda xicotet per a tanta grandesa culinària.
Els altres actors principals van ser *ken *Wagener de cellers *Sebirán i *Juanjo *Raussel de la *Tahona de l’Avi.

*Ken va oferir els seus vins Blanco *Tardana, *Tardana de *Bobal, C-minúscules i el seu flamant Fernanda *Fernándes, un *coupage de *Bobal i *Pinor *Noir com a maridatge per als plats de Juan, els quals van casar perfectament amb la guió proposat.
*Juanjo *Rausell ens va delectar amb una mostra de pa fantàstica, elaborada a partir de massa mare i *preparadad per a l’ocasió. Ens va sorprendre el seu pa *ácimo “*Matzá” tradicional en la cultura jueva i una pa especial, pa de vi, preparat per a *pa ocasió a partir del vi *bobal de cellers *Sebirán.
Segur que repetirem experiència.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Castelló celebra el diumenge la festa de Sant Isidre i Sant Pere de Censal al voltant d’un porrat

Cajamar posarà autobusos per acudir a la celebració del patró de la gent del camp, inclosa en el II Cicle

Cerrar