La sommelier Laura Pola s’incorpora al restaurant Trencadish

La nova incorporació d’aquest emblemàtic restaurant del barri del Carmen ha passat per la sales del Poblet, Oscar Torrijos i Seu Xerea

La sala del restaurant és primordial perquè un establiment funcione i el client quede satisfet. El cuiner i soci de Trencadish, Kike Jiménez, ho sap, per aquest motiu ha apostat sempre per professionals que la posen en valor.

Per aquest motiu, des de fa una setmana s’ha incorporat a les files de Trencadish l’experimentada sommelier Laura Pola.

Pola atresora una àmplia experiència com a cap de sala i sumiller, atès que ha treballat en “El Poblet” i “Vueleve Carolina” de Quique Dacosta, el restaurant “Seu Xerea”, el restaurant “Al Tún Tun”, els madrilenys restaurants “Lavinia” i “La posada del drac”, així com els desapareguts Ca Sento i Óscar Torrijos.

A més, ha desenvolupat la seua àmplia experiència vitivinícola en diversos cellers de les quals destaca Gramona i en esdeveniments entorn del món del vi com el VII Salén Internacional del vi de Punta de l’Est, Uruguai, o diverses accions per a Verema.

A més, aquesta experimentada sommerlier i cap de de sala ha col·laborat amb Rafa Morales.
Tot aquest bagatge professional sens dubte suposa un plus per al restaurant Trencadish que pretén conjuminar la cuina desenvolupada per Kike Jimémez i Raquel Torrijos amb una sala experimentada de manera que Trencadish cresca com un dels restaurants referents de la ciutat.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
I Concurs Internacional Arròs de la Valldigna

El “I Concurs Internacional Arròs de la Valldigna”, “I Concurs Cocs de Mestall” i “I Concurs de Figatells” se celebrarà

Cerrar