La facturació de Gelats Estiu creix un 17% en 2016

Gelats Estiu ha tancat l’exercici 2016 amb una facturació de 49 milions d’euros, un 17% més que l’any anterior i 3 milions d’euros de benefici abans d’impostos, millorant el de l’exercici anterior en el qual va obtenir 2,7 milions d’euros de benefici brut. El benefici net ha sigut de 2,25 milions d’euros. La companyia, que és interproveedora de Mercadona, ha mantingut el ritme de producció augmentant l’eficiència i reduint els costos de producció fins a aconseguir els 22 milions de litres de gelat en 2016.

L’increment dels volums comercialitzats de gelats ha passat per tant, dels 18 milions de litres de gelat l’any 2013, als 22 de l’any 2016. Aquests increments es deuen al fet que la heladera valenciana manté la seua política de millora constant i de reinversió porquesustenta un part fonamental del seu èxit en l’esperit que dirigeix i impregna l’empresa i és la cerca de l’excel·lència en absolutament tots els sentits i de forma transversal en tots i cadascun dels departaments, amb la implicació i el suport dels treballadors.

Gelats Estiu tots els anys realitza esforços inversors per a la millora contínua. En els dos últims exercicis, destaca la compra d’un solar a Xest de 70.000 m2 en el qual s’han situat i estan en el procés final de construcció de les noves càmeres que milloraran, sensiblement, la logística de l’empresa.

Aquestes inversions per a la millora de la gestió de la logística i l’emmagatzematge de productes fabricats per l’empresa així com les inversions per a la millora contínua de la qualitat dels seus processos i productes, augmentar l’eficiència de les seues línies, compra de maquinàries, ampliació d’equips i millora de les seues instal·lacions, han suposat, en conjunt, en els tres últims exercicis, una inversió global de 9,4 milions d’euros. Enguany està prevista una inversió de 4,5 milions per a aconseguir tots aquests objectius del pla d’actuacions per al trienni que conclourà el pròxim any.

Gelats Estiu, és una empresa amb capital 100% valencià que va nàixer en 1983 de la mà d’un grup de heladeros locals i que conjuga la tradició familiar amb una fabricació moderna i avançada en la qual la Responsabilitat Social Corporativa, la protecció del Medi ambient i la R+D+i impregnen tots els departaments de forma transversal. Així han passat de fabricar en els seus inicis mitjà milió de litres de gelat als quasi 23 milions de litres de l’actualitat, sense oblidar que la fabricació d’alguns dels seus gelats és pràcticament única a Europa i requereix, no solament de la màxima qualitat, sinó d’uns sistemes de fabricació capdavanters i de constants inversions.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Vicent Soler anuncia una inversió de 7,6 milions per a reforçar el centre d’operacions de la Generalitat contra els ciberataques

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha anunciat avui que la Generalitat ha reforçat el centre d'operacions en

Cerrar