La Albufera al Plat

Dissabte que ve dia 20 es clausuraran les jornades Gastronòmiques “La Albufera al Plat”, organitzades pel periòdic Las Provincias. Una proposta que començava el passat dia 20 d’abril i que complixen enguany la seua VII Edició. Vint-i-dos restaurants amb estils diferents units en un homenatge als productes de l’horta valenciana i al llac d’aigua dolça més gran d’Europa. Enguany era molt especial ja que es complixen 150 anys del naixement de l’insigne Blasco Ibáñez. El novel·lista que va retratar en les seues obres de forma magistral una societat la vida i costums de la qual estaven inexorablement vinculades al Llac, també va fer nombrosos viatges i va escriure sobre altres costums culinaris, les quals també han sigut arreplegades en les propostes gastronòmiques d’alguns participants d’estes jornades.

Fusió, creativitat, enginy i tradició es donen la mà en una edició apassionant, rememorant una gastronomia centenària plena de matisos i sensacions. El Restaurant la Sequieta, Alejandro del Toro, Camí Vell o Restaurant Castillo són clars exponents de la qualitat dels restauradors que col·laboren en el desenrotllament d’estes jornades. Vos descrivim el menú de cada un d’ells ja que podeu disfrutar-ho fins al pròxim sábado…

La Albufera al Plat 2
LA SEQUIETA (Menú aniversari Blasco Ibáñez) 27 EUR Reserves 961 50 00 27
-Ensalada de pimentons amb cebetes tendres i ou
-llom de porc amb faves tendres i botifarra
-arròs a banda en dos servicis (primer l’arròs i després el peix en salmorreta i all i vaig oldre)
-sucada de gelat de mantegada -Inluye vi rosat bobal o cervesa Heineken

*********

RESTAURANT CASTILLO (Menú Albufera) 23 EUR Reserves 963 64 02 42
-comencem amb un trampantojo….
-meló amb tonyina (banyats els dos en soja i a endevinar quin és la tonyina)
-Calçots en tempura i Romescu -Tataki de tonyina amb Confitats valencians
-arròs melós d’Ànec Pequín -costella de Porc amb Alfàbega i Salsa agredolç
-Kuzumochi de xufa i maduixes (un tofu de xufa)
-Una beguda inclosa.

*********

ALEJANDRO DEL TORO (Menú Albufera) 35 EUR Reserves 963 93 40 46
-Mousse de Clóchina amb Tàrtara de Rave coent
-Ravioli de Daurada amb Bisqué de Clóchina
-All i Pebre
-Arròs melós de roca Postres : la nostra Orxata

*********

CAMI VELL RESTURANT (Menú Albufera) 30 EUR Reserves 962 41 25 21
-Coca de fenoll.
-Albergina a la flama en saladures.
-Ou a baixa temperatura amb crema d’allipebre.
-Arròs en perol d’ànec i faves tendres.
-Cítrics amb coca de llanda i gelat de taronja

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
S’avaria un autobús de presos de la Guàrdia Civil sense unitats de suport

Des de la Delegació de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils en la Província d'Alacant, es posa en coneixement dels diferents

Cerrar