Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ciutat de Cullera

Avui hem assistit a la presentació de les “Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ciutat de Cullera”. Entre els presents ,Javier Cantos Regidor a Cullera, José Palacios president de l’Associació Valenciana d’Empresaris de Restaurants Federats o Juan Femenía president d’Associació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Cullera i la Ribera Baixa, a més de variso membres dels mitjans de comunicació de Cullera i València

Les “Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ciutat de Cullera”, són una iniciativa organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV) i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Cullera i la Ribera Baixa en col·laboració amb el Patronat Provincial de Turisme de València.

Durant 3 setmanes, del 6 al 22 d’octubre, 10 restaurants de Cullera oferiran als seus clients uns menús especials, amb un preu mitjà de 25 euros, en els quals el producte local serà el fil conductor de les seues diferents propostes gastronòmiques.

El gran protagonista dels plats principals serà l’arròs, que podrà degustar-se en una gran varietat de modalitats: a banda, negre, all i pebrat, del senyoret, “de rap, carxofes i cigalitas”, “d’ànec confitat, habites, bachoqueta i figatells”, meloso de llamàntol o bou de mar…

Entrants mariners i de l’horta

Els productes locals del mar i de l’horta de la Comunitat Valenciana són els ingredients fonamentals dels entrants en els menús de les “Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ciutat de Cullera”.

En ells podem trobar propostes tan suggeridores com el “Escabetx casolà de verat de la llotja de Cullera”, “Ensalada russa de sèpia, carabiners i escuma de piparras”, “Fritada de peix de la llotja de Cullera”, “Amanida Mediterrània”, “Carabiners salteados amb ajitos al Chardonnay”, “Amanida de tomaca del Perelló amb alcaparrones, capellanet braseado, timó i un brou curt de cebolleta”, “Gambitas blanques de la llotja de Cullera”, “Calamarcitos de platja farcits de blanquet” o “Sardina de Castelló marinada, emplena de fresa de maruca amb aire d’alfàbrega”.

Els restaurants participants; RESTAURANT PEQUE CASA NOSTRA, MAR D’OR RESTAURANT, RESTAURANT CA PEPA, RESTAURANT ASADOR PALACIOS, , RESTAURANT ARROCERÍA MARE NOSTRUM II, RESTAURANT TOK TOK, RESTAURANT EL RACÓ DEL FARO, RESTAURANT LES OLIVERES, RESTAURANT LA MAR SALÀ, RESTAURANT CASA ROCHER

En la web de l’esdeveniment, www.jornadasdelarrozcullera.es es podrà consultar tota la informació de l’esdeveniment: locals participants, ubicació, menús, fotos, horaris, preus… Així mateix s’ha editat una guia en format físic que estarà disponible en les Oficines de Turisme de València, de Cullera i en els propis establiments participants en les “Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ciutat de Cullera”.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Programa d’actes 9 d’Octubre

9 d'Octubre se celebra el Dia de la Comunitat Valenciana. Es commemora la data en la qual Jaume I el

Cerrar