Què és i com es prepara un Mitjà? #comparteUnmedio

Què és i com es prepara un Mitjà?

Per a Pau Castillo, el nostre ambaixador, ‘Compartir Un Mitjà’, és més que gaudir d’una beguda. Preparar un Mitjà perfecte significa engegar un senzill ritual ple de passió, emoció i afecte perquè el seu resultat ens ajude a gaudir al màxim del moment compartit.

Els Mitjans es preparen en dos gots curts, gel, la meitat del destil·lat d’elecció i un refresc compartit amb diferents aderezos. Pau Castillo ha creat cinc sorprenents combinacions amb el mateix volum d’alcohol i similars calories que les consumicions que tradicionalment es prenen a l’hora de l’aperitiu, la sobretaula o el afterwork, però amb un punt de sofisticació i glamur que les fa realment especials i diferents.

Aquestes són les cinc propostes del nostre Ambaixador Pau Castillo:

Un mitjà de rom amb Coca-cola… perfecte per a transformar la teua sobretaula i afterwork
Agafem el got de mitjà, li afegim dos gels, un twist de pell de taronja i una ramita de canyella. Vertemos 3 cl del nostre rom preferit, li afegim mitjana Coca-cola i li fem un volt amb la cullera per a barrejar els sabors. Servim i, per descomptat, compartim.

Un mitjà de brandy amb ginger ale… gaudeix el doble del teu aperitiu i afterwork
Agafem el got de mitjà, li afegim dos gels, un twist de pell de taronja i tres boletes de pebre. Vertemos 3 cl del millor brandy, li afegim mitjà ginger ale i li fem un volt amb la cullera per a barrejar els sabors. Servim i, per descomptat, compartim.

Un mitjà de gin tonic… aperitius i sobretaules amb un toc de distinció
Agafem el got de mitjà, li afegim dos gels, un twist de pell de llima i tres grans de cardamomo. Afegim 3 cl de gin, mitjana tònica i li fem un volt amb la cullera per a obrir els matisos del cardamomo i la llima. Servim i, per descomptat, compartim.

Un mitjà de whisky amb ginger ale… perfecte en la sobretaula o a mitjan vesprada
Agafem el got de mitjà, li afegim dos gels, un twist de pell de llimó i una rodanxa de gingebre. Afegim 3 cl de whisky, mitjà ginger ale i li fem un volt amb la cullera per a barrejar bé els sabors. Servim i, per descomptat, compartim.

Un mitjà de crema de licor amb canyella… ideal per a la sobretaula i acompanyar unes postres especials
Agafem el got de mitjà, li afegim dos gels, vertemos 3 cl de la crema del licor que preferisques: de whisky, de cafè, de xocolata o de orujo, les possibilitats són quasi infinites. Dos colps de canyella mòlta i una sobretaula inoblidable. Servim i, per descomptat, compartim.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Com convertir el “prendre alguna cosa” en un moment especial? El “mitjà” desembarca a València

Com convertir el “prendre alguna cosa” en un moment especial? El “mitjà” desembarca a València per a transformar l'aperitiu, la

Cerrar