Grup Saona obri el seu novè restaurant a València i prepara la seua expansió nacional

L’empresa valenciana Grup Saona prossegueix el seu ritme d’obertures i en amb prou faenes quatre anys obri el seu novè restaurant a València, *Saona Santa Bàrbara. L’obertura serà dilluns que ve, 17 de juliol, i el local estarà situat en una de les zones més conegudes de la localitat, Avinguda Corts Valencianes 16. Urbanització Santa Bàrbara, (Rocafort), enfront del Club de Camp. A més, per al dimarts, 18 de juliol, el restaurant ha preparat una festa d’obertura per a tots aquells que reserven taula. La cadena de restauració fundada per Gonzalo Calvo en 2013 consolida una aposta la qualitat de la qual ja ha sigut confirmada pel públic valencià i ja prepara la seua expansió nacional per a portar a altres ciutats la seua filosofia mediterrània.

El nou Saona disposa de 500 metres quadrats en el qual destaca una àmplia zona enjardinada d’estil balear a tres altures diferents i té una capacitat per a 190 comensals. “Amb aquesta nova obertura volem seguir oferint als nostres clients una cuina amb una alta relació qualitat-preu en un lloc amb un encant especial en el qual sentir-se com a casa. A més, en aquesta ocasió inclourem servei de copes i còctels i hi haurà música en directe” afirma Gonzalo Calvo.

La signatura valenciana nascuda en 2013 en plena crisi econòmica, compte ja amb 9 restaurants a València i suma un total d’11 restaurants a la Comunitat Valenciana i té previst expandir-se a altres ciutats. “Pel que fa a noves obertures no seguim cap estratègia en concret, quan un local ens enamora i l’entorn és atractiu, vam crear un concepte sobre ell i ho desenvolupem” afig el fundador del Grup *Saona.

Grup *Saona prepara la seua expansió nacional

El grup *hostelero, que en tan sols quatre anys ja ha creat més de 230 llocs de treball i serveix més de 2.000 menjars diaris, està present únicament en el mercat valencià. No obstant açò, té previst portar la seua filosofia mediterrània a altres ciutats i convertir-se en un referent gastronòmic. “Volem seguir creixent i ens agradaria donar el salt a Madrid. És un projecte que em fa molta il·lusió. Encara que és un mercat més difícil que València per la forta competència, creiem que un concepte com el nostre no existeix en la capital i és una bona oportunitat de transportar-los a l’essència del mediterrani”. Per a açò, l’empresa té entre els seus plans ampliar el seu departament de desenvolupament i innovació i realitzar fortes inversions en infraestructura.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
El cocodril gegant ‘*Razana’ va ser un dels majors *predadores del Juràsic

Una nova recerca documenta les característiques d'una espècie de *notosuquio –un grup de dinosaures que són parents del cocodril actual–.

Cerrar