Gastronomia i bellesa s’uneixen en el Restaurant Nou Racó

Del 23 de novembre al 3 de desembre se celebra una jornada gastronòmica en la qual l’arròs de l’Albufera és el gran protagonista.

Quan es tracta de cuidar-se per dins i per fora, alimentació i cosmètica van de la mà. Però el nous és que del mateix ingredient es puga traure una jornada gastronòmica amb les millors receptes de la cuina valenciana i un cosmètic natural. Aqueixa similitud és la que dóna com resultat la quarta jornada gastronòmica en un referent en el món de l’arròs com és Nou Racó.

La idea sorgeix durant l’última fira de Biocultura a València, quan la propietària del restaurant, Carmen Ordóñez, va conèixer la signa Albufera Cosmètica i la seua joia més preuada, l’oli cosmètic de germen d’arròs. Després de la sorpresa inicial que ambdues empreses treballaven el mateix producte ho va tenir clar, havien de fer alguna cosa juntes. El quin, era evident. Una jornada gastronòmica en la qual posar en valor totes les propietats d’un cereal del que s’aprofita absolutament tot i que es pot utilitzar de mil maneres diferents i no solament en el gra al que estem acostumats.

Per açò, en aquesta ocasió el cap de cuina de Nou Racó, Jorge Pardo, ha elaborat un menú en el qual tots els plats, des de l’aperitiu fins a les postres, tenen l’arròs com a protagonista en totes les seues textures. Per a obrir boca presenta un cristall d’arròs amb safrà, chipirones en la seua tinta i all i oli, un mos ple de sabors que s’entremesclen perfectament entre si. Per als entrants una combinació que evoca la cuina oriental, però amb un sabor molt valencià; Nems de paper d’arròs farcits de gambes a la marinera sobre jaç d’enciams i hierbabuena i amanida de fideus d’arròs, verdura de temporada i vinagreta de sèsam torrat. Com a plat principal no podia faltar una selecció d’arrossos entre els quals triar un segons les preferències de cada comensal. Entre ells trobem arròs meloso de polp, carxofes i alls tendres; arròs meloso de pollastre de corral amb bolets i foie; arròs rossejat i arròs de rap, galeres i coliflor. Per a acabar, un clàssic renovat: arròs amb llet i taronja en diferents textures.

El dia de la presentació de la jornada, Alejandro Ponce, Internacional Manager d’Albufera Cosmètica, presentarà l’oli cosmètic de germen d’arròs, un producte totalment natural, vegetal i sense perfums artificials i desvetlarà tots els beneficis que aquest serum té per a la pell.

L’aposta de Nou Racó per desenvolupar i exaltar el millor de la gastronomia tradicional valenciana, amb productes naturals, autòctons i de proximitat, amb tocs d’avantguarda, li mantenen com un dels referents gastronòmics de la província de València.

Aquesta experiència totalment innovadora, en la qual els comensals que opten pel menú gastronòmic de l’arròs obtindran una mostra de l’oli de germen d’arròs, farà encara més atractiva la visita a un dels llocs més sol·licitats pels valencians per a viure els moments especials, assegurant-se una bona dosi de bellesa interior i exterior.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
La Diputació crea el reglament per a activar la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere

El ple de la Diputació de València de novembre aprovarà aquest dimarts el reglament de creació de la Xarxa de

Cerrar