Gastronomia i bellesa en Nou Racó

L’aposta de Nou Racó per desenvolupar i exaltar el millor de la gastronomia tradicional valenciana, amb productes naturals, autòctons i de proximitat, amb tocs d’avantguarda, li mantenen com un dels referents gastronòmics de la província de València.

Del 23 de novembre al 3 de desembre se celebra una jornada gastronòmica en la qual l’arròs de l’Albufera és el gran protagonista.

Aquesta experiència totalment innovadora, en la qual els comensals que opten pel menú gastronòmic de l’arròs obtindran una mostra de l’oli de germen d’arròs, farà encara més atractiva la visita a un dels llocs més sol·licitats pels valencians per a viure els moments especials, assegurant-se una bona dosi de bellesa interior i exterior.

El nous és que del mateix ingredient es puga traure una jornada gastronòmica amb les millors receptes de la cuina valenciana i un cosmètic natural. Aqueixa similitud és la que dóna com resultat la quarta jornada gastronòmica en un referent en el món de l’arròs com és Nou Racó.

La idea sorgeix durant l’última fira de Biocultura a València, quan la propietària del restaurant, Carmen Ordóñez, va conèixer la signa Albufera Cosmètica i la seua joia més preuada, l’oli cosmètic de germen d’arròs. Després de la sorpresa inicial que ambdues empreses treballaven el mateix producte ho va tenir clar, havien de fer alguna cosa juntes. El quin, era evident. Una jornada gastronòmica en la qual posar en valor totes les propietats d’un cereal del que s’aprofita absolutament tot i que es pot utilitzar de mil maneres diferents i no solament en el gra al que estem acostumats.

Per açò, en aquesta ocasió el cap de cuina de Nou Racó, Jorge Pardo, ha elaborat un menú en el qual tots els plats, des de l’aperitiu fins a les postres, tenen l’arròs com a protagonista en totes les seues textures. Per a obrir boca presenta un cristall d’arròs amb safrà, chipirones en la seua tinta i all i oli, un mos ple de sabors que s’entremesclen perfectament entre si. Per als entrants una combinació que evoca la cuina oriental, però amb un sabor molt valencià; Nems de paper d’arròs farcits de gambes a la marinera sobre jaç d’enciams i hierbabuena i amanida de fideus d’arròs, verdura de temporada i vinagreta de sèsam torrat. Com a plat principal no podia faltar una selecció d’arrossos entre els quals triar un segons les preferències de cada comensal. Entre ells trobem arròs meloso de polp, carxofes i alls tendres; arròs meloso de pollastre de corral amb bolets i foie; arròs rossejat i arròs de rap, galeres i coliflor. Per a acabar, un clàssic renovat: arròs amb llet i taronja en diferents textures.

Del 23 de novembre al 3 de desembre se celebra una jornada gastronòmica en la qual l’arròs de l’Albufera és el gran protagonista.

Alejandro Ponce, Internacional Manager d’Albufera Cosmètica, va presentar l’oli cosmètic de germen d’arròs, un producte totalment natural, vegetal i sense perfums artificials i desvetlarà tots els beneficis que aquest serum té per a la pell.

Oli de Germen d’Arròs

L’Oli de Germen d’Arròs L’Albufera té el segell Natrue, que certifiquen que, en l’elaboració i envasament, es cuida fins a l’últim detall perquè l’oli conserve totes les seues propietats naturals. És ric en Vitamines I, B, omega 3 i omega 6, coenzim Q10 i caroteno. Ideal per al tractament de la pell de tots els de casa.
Utilitza l’Oli d’Arròs diàriament, després de llavar-te el rostre, per a reafirmar, embellir i unificar el to de la teua pell. Però tingues-ho sempre a casa per a aplicar-ho sobre la pell danyada pel sol, cicatrius, estries i parts deteriorades de la teua pell. En tots els casos notaràs uns grans beneficis. La teua pell i la dels teus viurà un procés de reparació i protecció en molt poc temps.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Gal·la Desenvolupament Sostenible

Homenatge: 2017, Any Internacional del Turisme Sostenible El programa de radi Desenvolupe Sostenible que s'emet en Gestiona Radi València, que

Cerrar