El restaurant la Granja de Sueca prensenta les II jornades d’arròs en el Vall de Arán

El restaurant Casa Irena ,Vall de Arán ha convidat, per segon any consecutiu, al cuiner de Sueca i gerent del restaurant la Granja, Adolfo Cuquerella, a les II jornades gastronòmiques que tenen per objecte difondre la cultura de l’arròs en el nord d’Espanya

La setmana del 4 al 8 d’Abril es va a celebrar en el “Restaurant Casa Irene” unes jornades gastronòmiques dedicades a l’arròs amb la col·laboració del xef Adolfo Cuquerella del restaurant La Granja. Podran triar entre una selecta carta de paelles i arrossos, en la qual ha prevalgut la selecció de la matèria primera, especialment, els peixos i mariscs del Mediterrani, així com una selecta variació de verdures de temporada

Així, des de l’arròs negre amb chipirones, gamba pelada i carxofes del primer dia, fins a la paella valenciana el diumenge, els comensals podran degustar algunes de les millors creacions d’Adolfo Cuquerella, entre les quals destaquen l’arròs de turbot amb sèpia, carxofa i tòfona negra, l’arròs de rogers amb chipirones i fesol verd i el tan sol·licitat arròs de gamba roja amb sèpia, gamba pelada i pebrot

Tal com ressalta Cuquerella “L’any passat ens llancem a una aventura No sabíem com podia respondre un tipus de client acostumat a fer turisme esportiu durant el dia en les pistes d’esquí i aficionat a la gastronomia de qualitat en les hoas de asueto. Es tracta de gent que està acostumada a delectar-se amb diferents tipus de cuina gent avesada en la gastronomia selecta que no obstant açò es van veure entusiasmats amb els nostres arrossos” El resultat va ser sorprenent unes 250 racions en forma de paella, seguint el mètode tradicional d’elaboració cocció de l’arròs, la qual cosa ha motivat als responsables de l’Hotel Casa Irene a organitzar unes segones jornades “aquesta vegada, sí a petició del públic” assenyala Cuquerella amb satisfacció.

“Gens ens agrada més- assenyala Adolfo- que exposar la nostra gastronomia en altres territoris del país. I fer-ho, açò si, amb serietat. La nostra carta de presentació és la nostra cuina i quan un estranger torna al seu país allò que recorda amb major grat és un bon paisatge i un menjar sa, honesta i feta amb afecte”

A Arties, en ple cor del Vall d’Aran i a tan sols 6 km. de les pistes d’esquí de Vaquèira – Beret, obri les seues portes, Casa Irene El Restaurant “Casa Irene” els presenta la seua cuina, els seus plats, els seus exquisiteces. Una cuina plena de xicotets detalls i grans sorpreses per al seu refinat paladar. Embolicada en aurea de senzillesa i bon gust amb els més rics productes que ens ofereix la terra.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Misteris a la Valldigna de l’escriptor Sergi Fem Terreta

L'escriptor Sergi Fem Terreta va publicar el passat 23 de febrer al restaurant l’Alqueria del Pou, prop de la ciutat de les

Cerrar