El restaurant Ameyal Alta Cuina Mexicana presenta un suggeridor menú per a celebrar Sant Valentín

Ameyal se submergeix en el romanticisme que sempre comporta el mes de febrer per a oferir un menú de Sant Valentín en receptes tradicionals mexicanes en les quals alguns dels seus ingredients són coneguts pel seu caràcter afrodisiaco.

La suggeridora proposta de la xef mexicana Karla Chàpero unida a la cocteleriía creativa amb i sense alcohol que s’ofereix en Ameyal, són la combinació perfecta en una màgica emmarcada per l’elegància mexicana d’aquest restaurant situat en el centre de València.

Ameyal, que significa en llengua náhuatl, deu, ha suposat des de la seua obertura un torrent de renovació en la gastronomia valenciana, ja que ha enarborat la bandera de l’autèntica cuina mexicana. Aquella, que en 2010 va ser considerada per la UNESCO com a patrimoni immaterial de la humanitat.

En amb prou faenes un any i mitjà de vida aquest restaurant ha aconseguit entrar en la Guia Repsol, la Guia Michelín, ha rebut el certificat d’excel·lència de Tripadvisor, el reconeixement com a Restaurant Mexicà de l’Any, en l’àmbit nacional, que atorga cada any la Luxury Travel Guide i Restaurant Mexicà de València, que li va ser concedit per la mateixa guia. Tots aquests assoliments, sens dubte, són importants per al restaurant, no obstant açò el major assoliment ha sigut el reconeixement del públic valencià, que des del primer moment els ha acollit sense cap tipus d’objecció, deixant-se portar per la singular experiència gastronòmica que suposa endinsar-se en Ameyal.

MENÚ DE SANT VALENTÍN

“Aperitiu del xef”

Chileatole

Xurros G

Ceviche de l’hort

“Sospirs d’amor”

Gamba cupido aromatizada amb llet de coco, yuzu, cacauet i chile d’arbre.

“Abraçades”

Sopa freda de remolatxa amb poma verda, tonyina amb chamoy i créixens.

o

Enchiladas amb salsa d’alvocat i tomatillo verd, coriandre i formatge fresc.

“Besa’m molt”

Magret d’ànec amb salsa de taronja, chipotle i piloncillo, puré rústic de creïlla i espàrrecs.

o

Guatlla en mole de fruits rojos i vegetals al forn.

“El dolç final”

Pastís de tres llets amb roses i xocolata blanca, gelatto ferrero. Per a compartir.

Dolços mexicans

49 €

IVA i servei de pa inclosos.

Preu per persona. Beguda no inclosa.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
La grandària dels implants mamaris

  Una de les ingenuïtats més grans a les quals es pot arribar quan es parla d'augment de mama és

Cerrar