El celler Oficial del València CF presento en la seva Convenció anual celebrada a Mestalla els RESULTATS DE 2016.

Divendres passat Cellers Vicente Gandia PRESENTE SEUS Resultats de l’any 2016. El Creixement RESPECTE a l’any 2015 ha vingut determinat pel Augment del 14% en la facturació de les seves marques Principals El Que ha proporcionat l’ONU Augment en els beneficis, els abans d’impostos, de UN 94% ONU de l’estafa ajut total de 3,3 Milions d’euros.

L’Empresa fundada el 1885 Dirigida per Javier Gandia, Membre de la Quarta Generació de la Família Gandia, tanca l’Exercici 2016 estafadors UNA facturació de 32 Milions d’euros.

El Gran Èxit de la seva gamma d’escumosos Baix en alcohol i ONU de l’estafa Caràcter delicat Crida Sandara, Amb Un 68% d’Increment de vendes, ha liderat el Creixement del celler el 2016: A més el comportament de les Marques Més Rellevants de la Companyia ha estat molt positiu, amb augments a El Miracle del 30%, Hoya de Cadenas el 8%, Castell de Llíria del 2% i Nebla el 34%. Aquestes fill Marques Les mes importants per a la Bodega i defineixen l’Estratègia de futur per a la Companyia.

Vicente Gandia EXPORTA ONU el 66% de la seva producció i Destina ONU 34% d’Al Àmbit Nacional, essent Present és 90 Països dels 5 continents. Els Mercats On Major Creixement ha tingut En Aquest Any han Estat a Espanya el 17%, Japó el 54%, Canadà 19%, Xina 69%, 130% Rússia, Suècia 17% i Mèxic 138%. : A més, Països Com Austràlia, Àustria, Corea del Sud, Singapur o Israel han Estat Mercats Que Han enlairat amb Importants Volums de compra.

Els Vins de Qualitat enfocats Perfil de l’ONU Consumidor jove és la clara aposta del celler a Los Últims Temps “L’Consumidor jove és el futur, Nosaltres apostem pels Vins de Qualitat i per ells. Podem PER Ara en solitari Dir Que El resultat m de Nostre Enfocament this Sent molt positiu. Volem Que Ell ens Consumidor Vulgui I Que l’tingui confiança en Nosaltres. La companyia ho té molt clar, de vol continuar Creixent en CENTRADA Produir vins de qualitat i: Alhora Innovadors “. -Javier Gandia-

El I + D està en el Dia a Dia de la Companyia: Per això i ha Estat La Primera celler Que ha Decidit crear el seu propi sala d’Innovació Crida “Big Bang habitacions Innovació” on desenvolupen la Majoria de Ses Projectes. El seu director objectiu m és crear Productes adaptats a les Tendències del Consumidor i ELEVAR al màxim exponent La Indústria del Vi. D’aquesta sala ja han sortit Projectes a la llum com El Famós Sandara Mojito, Mojito de l’ONU amb la base de vi. Un producte innovador que No existia a El Mercat I Que ha tingut ONU Èxit rellevant.

Són conscients que El Públic “mil·lenària” És El Futur, aquesta Generació bronzejat i desconeguda alhora diferent. És La seva Públic, 01:00 Volen captivar qui, SORPRENDRE i FINS I TOT seduir. Els seus Últimes Apostes ho demostren, La Marca Sandara Ve amb força, ara han Llançat Un Nou format mini, de 37,5cl Dirigit Principalment Al Canal HORECA. La seva altra aposta és el nou vi “Amb Un Parell Monastrell-Petit Verdot”, el seu nom bronzejat transgressor, Do Cura Disseny i Estil modern el del vi sedueixen Per Si Mateixos.

El celler Que en 2014 VA SER guardonada Com a millor celler espanyol pel prestigiós Concurs Internacional AWC Viena aposta també per les micro-Elaboracions Amb seu projecte “peculiars vins”, una aventura enològica que No deixa indiferent a ningú. Dos Els seus enòlegs han donat amb la clau i han Tret SEUS Primeres dues micro-Elaboracions: “Raïm Pirata” i “Ostres Pedrín”; amb varietals, zones, Conceptes peculiars d’embalatge i. Les dues Amb Un Missatge peculiar En Cada Projecte. El celler per la seva banda ha volgut anar Una mica Més enllà i ha Decidit Invertir en Dipòsits de 16.000 litres Que permetin Fer Edicions Limitades.

Vicente Gandia Durant el 2016 Increment la plantilla de l’ONU 8% de per acompanyar v DIT Creixement i Compte ACTUALMENT amb 132 membres en la seva plantilla. El 100% de Ells van rebre Formació enològica 1 Través de Cursos de tast, Sent El Celler pionera a Espanya en Realitzar Aquesta Formació. Tal com diu Javier Gandia, director general, “que millor ambaixador de les Marques Que El mateix empleat, fill El Centre de Nostre Projecte i la Formació és Essencial”.

Durant Aquest 2017 s’acosten els moltes novetats, entre les quals Que es va a Construir Un Bell magatzem intel·ligent amb Una Capacitat superiors a 5.000 palets En Les Instal·lacions De Chiva. Aquest nou magatzem suposarà l’ONU impuls en la Capacitat d’elaboració del celler i AQUESTA Previst Que Estigui operatiu un Principis de 2018.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Respatler incondicional a Jorge Guarro

Després de la polèmica suscitada per les afirmacions abocades en un article, 61 Delegats de Sector es mobilitzen per a

Cerrar