El Celler Clos Cor Ví presenta els seus nou vi

Dilluns passat es presentava en la D.O. Vins de València el nou vi de Clos *Corví, celler situat en el Paratge dels *Alcusses, el vi és una *coupage amb les varietats *viognier i *Riesling que segurament donarà molt que parlar. Un vi que transmet sensacions molt agradables, és fresc, aromàtic, amb una gran expressió i ben elaborat.
El celler, situada a Moixent, en ple cor *dels *Aforins, es caracteritza per una producció totalment ecològica, sense fertilitzants ni plaguicides que perjudiquen l’entorn. S’arreplega el fruit totalment a mà, refredant-ho durant 14 hores per a minimitzar les pèrdues de les seues propietats naturals degudes a la calor de l’estació de verema. La seua filosofia és que quant millor és el raïm millor és el vi, de manera que se selecciona minuciosament els ceps per a escollir el fruit que està en el moment exacte de verema. Les característiques del terreny, amb una elevació de 400 metres ajuden a més a imprimir-los una forta personalitat.

El Celler Clos Cor Ví presenta els seus nou vi
La seua producció parteix de varietats autòctones centreeuropees que s’han adaptat de forma magnífica en aquestes terres, donant com resultat uns blancs *monovarietales com: *Versat (100% *Verdil), *Riesling (100% *Riesling), *Viognier (100%) *Viognier) i el *coupage protagonista del dia d’avui
Aquestes referències ja tenen un gran pes tant en certàmens nacionals com a internacionals i s’han col·locat meritòriament en el més alt de la *Guia Parker. Concretament el *Riesling va ser segons El concurs *Master *Riesling el millor d’Espanya en el 2015.

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
La Albufera al Plat
La Albufera al Plat

Dissabte que ve dia 20 es clausuraran les jornades Gastronòmiques "La Albufera al Plat", organitzades pel periòdic Las Provincias. Una

Cerrar