“Amb un Parell” Vicente Gandia àmplia la seua gamma de vi valencià

Gaudir d’una copa de vi amb un parell d’amics, amb un parell de tapes, amb una bona conversa i sentint la brisa del mar no és l’excusa perfecta per a gaudir d’un *vinazo? Cellers Vicente Gandia ho posa molt fàcil, la seua nova aposta és un vi anomenat: Amb un Parell (*Monastrell-*Petit *Verdot) que transmet aqueixa essència que té el mediterrani i que vol acompanyar-te en aqueix moment únic.
Un vi negre de D.O. València elaborat amb *Monastrell (80%) i *Petit *Vedot (20%). Dues varietats amb unes característiques peculiars:
La varietat *Monastrell autòctona del Llevant porta ja uns quants anys reivindicant la seua capacitat per a donar lloc a negres de gran qualitat. És capaç de donar vins amb molta graduació i amb un alt nivell de *tanino.
*Petit *Verdot, és una varietat francesa originària de Bordeus. Un raïm discret però amb molt caràcter que dóna uns vins amb un sabor molt interessant.
Ambdues varietats s’han adaptat molt bé al nostre clima mediterrani. Es caracteritzen per ser bastant rebels però gràcies a les seues tècniques d’elaboració i a la manyaga de les seues *enólogos han aconseguit dominar-les, elevant al màxim exponent tota la seua essència i aconseguint així una important càrrega fruitera.
De la fusió d’aquestes dues magnífiques varietats naix aquest vi tan delicat i elegant. Amb Un parell *Monastrell- *Petit *Verdot es tracta d’un vi de mitja intensitat i to roig *amoratado, viu i brillant. Mostra aromes a fruites roges confitades al costat de notes refrescants i d’espècies. L’entrada en boca és potent i de gran personalitat. És un vi molt bé estructurat, suau i fresc i amb un *postgusto persistent i molt agradable.
Amb Un Parell *Monastrell- *Petit *Verdot és el perfecte acompanyant d’unes tapes, patés, vedella, carn de porc, be, pollastre, pastes o formatge. Un vi diferent però especialment

Noticies en Valencià Alacant, València i Castelló Notícies d'actualitat de la Comunitat Valenciana. Notícies, reportatges, vídeos i articles, agenda, festes, receptes de cuina en valencià

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Climateurope Festival reuneix als cent millors especialistes d’Europa en canvi climàtic

Climateurope Festival reuneix als cent millors especialistes d'Europa en canvi climàtic i es duu a terme en la ciutat del

Cerrar